Store besparelser
Hurtig levering
Gemte
Log ind
0
Kurv
Kurv
Modstandens melankoli
Dansk Hæftet
Modstandens melankoli
Dansk Hæftet

251 kr
Tilføj til kurv
Sikker betaling
2 - 4 hverdage

Om denne bog

En lille landsby i det sydøstlige Ungarn hjemsøges af et cirkus der medbringer en kæmpe blåhval på en blokvogn. Med cirkustruppens ankomst begynder byen at forandre sig og et faretruende oprør tager sin begyndelse.

 

Uddrag fra bogen:

 

”Hverdagenes vante orden var afløst af et stadig mere omsiggribende kaos, fremtiden syntes uforudsigelig, fortiden uigenkaldelig og alle dagliglivets foreteelser så vilkårlige, at man for så vidt kunne forestille sig hvad som helst, for den sags skyld også at ikke en eneste dør i verden længere kunne åbnes, eller at hveden groede med akset nedad, eftersom det kun var symptomerne på den destruktive desintegration, der var mærkbare, mens årsagerne blev ved med at være uoverskuelige og abstrakte, følgelig var der intet andet at gøre, end hårdnakket at gribe til hvad som helst, blot det var håndgribeligt.”

 

László Krasznahorkai er født i Gyula i Ungarn i 1954. Han er en af Ungarns vigtigste samtidsforfattere og er blevet tildelt en række litterære priser i Ungarn, Tyskland og USA for sine romaner og noveller. I 2015 modtog han The Man Booker International Prize. Sammen med landsmændene Imre Kertész, Peter Nadas og Peter Esterházy udgør han en generation af forfattere, der alle har haft deres gennembrud i tiden efter Anden Verdenskrig. Hans stil bliver ofte sammenlignet med forfattere som W.G. Sebald og Thomas Bernhard, mens hans eksistentielle tematikker kan sammenstilles med Kafkas, Gogols eller Dostojevskijs. ”Modstandens melankoli” er den første af hans romaner, der er oversat til dansk.

Product detaljer
Sprog:
Dansk
Sider:
420
ISBN-13:
9788799468362
Indbinding:
Hæftet
Udgave:
1
ISBN-10:
8799468360
Udg. Dato:
28 maj 2015
Længde:
32mm
Bredde:
144mm
Højde:
204mm
Forlag:
Forlaget Sisyfos
Oplagsdato:
28 feb 2018
Forfatter(e):
Products purchased together
Alternatives - PIE
Kategori sammenhænge